اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

امیرعبداللهیان: فقدان تصمیم سیاسی آمریکا مانع کنونی رسیدن به توافق است

امیرعبداللهیان: فقدان تصمیم سیاسی آمریکا مانع کنونی رسیدن به توافق است وزیر امور خارجه افزود: فقدان تصمیم سیاسی آمریکا برای رفع تحریم‌هایی که به انتفاع اقتصادی مردم ایران گره خورده، مانع کنونی رسیدن به نتایج نهایی بوده و برای ما برخوردار شدن از منافع کامل اقتصادی و رفع موثر تحریم‌ها اولویت اساسی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 27
کد خبر: ۱۲۷۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر «انریکه مورا» معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که برای رایزنی و دیدار با علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده، امروز (یکشنبه) هفتم فروردین ماه ۱۴۰۱ با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه نیز ملاقات کوتاهی داشت. در این دیدار، آخرین وضعیت گفت‌وگوهای رفع تحریم در وین مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

امیرعبداللهیان در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش‌های «جوزپ بورل» و انریکه مورا و با بیان این‌که جمهوری اسلامی ایران با جدیت در مذاکرات وین حضور یافته و برای رسیدن به توافق، ابتکارات لازم را ارائه کرده است، تصریح کرد: طرف‌های دیگر به ویژه دولت آمریکا باید جهت حل و فصل موضوعات باقیمانده رویکردی واقع بینانه اتخاذ کنند.

وزیر امور خارجه افزود: فقدان تصمیم سیاسی آمریکا برای رفع تحریم‌هایی که به انتفاع اقتصادی مردم ایران گره خورده، مانع کنونی رسیدن به نتایج نهایی بوده و برای ما برخوردار شدن از منافع کامل اقتصادی و رفع موثر تحریم‌ها اولویت اساسی است.

در این دیدار انریکه مورا معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت مذاکرات و ارزیابی خود در ارتباط با مسیر پیش رو پرداخت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده